Ja estan obertes les inscripcions per a les parades de la pròxima Fira de Sant Andreu


Enguany, per optimitzar les tasques d’organització, la gestió de les parades de venda no sedentària i alimentació es farà a través de la UBIC

imagen

La Fira de Sant Andreu de Manresa tindrà lloc els pròxims dies 25, 26 i 27 de novembre de 2022. Amb motiu d’aquesta tradicional celebració comercial, als carrers de la ciutat hi haurà diferents activitats de dinamització i s’instal·laran parades de venda, activitats recreatives i atraccions.

A diferència d’altres anys, la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa (UBIC), serà l’organitzadora de la fira, i gestionaran directament les activitats de dinamització i les parades de venda no sedentària i d’alimentació. Podreu trobar més informació a la seva pàgina web a través del següent enllaç:  https://www.xn--manresamscomer-tjbz.cat/

Altrament, l’autorització per a la instal·lació d’atraccions de fira i activitats recreatives serà atorgada directament per l’Ajuntament de Manresa, d’acord amb el previst a les bases reguladores, que diferencien dos tipus d’instal·lacions:

Atraccions de Fira

Aquestes atraccions s’ubicaran Polígon industrial de “Els Trullols”  i, a diferència de la resta d’instal·lacions també podran estar en funcionament el cap de setmana anterior a la fira. Per tant, les persones interessades, en el moment de presentar la sol·licitud, hauran d’indicar si volen assistir els dos caps de setmana ( 18-20 i 25-27 de novembre) o bé tan sols a un dels dos.

S’inclouen dins la categoria d’atraccions de fira  les atraccions consistents en:  pistes de xoc, voladors, tren, saltamontes, braços articulars, simuladors, elements giratoris, inflables, llits elàstics,  atraccions amb elements mecànics….).

Activitats recreatives

Aquestes activitats s’ubicaran al Tram B del Passeig de Pere III (Entre Crist Rei i la plaça Espanya) els dies 25 a 27 de novembre de 2027. En el supòsit que, per les dimensions de l’activitat, no puguin assignar-se en el tram assignat, l’Ajuntament podrà acordar la ubicació en un altre tram del Passeig.

Es consideraran activitats recreatives, les activitats consistents en:  cabines de tir (esports, tirs, dards), curses de camells, pesca d’ànecs i altres de naturalesa similar.

Termini i forma de presentació de sol·licituds (només atraccions de fira i activitats recreatives)

El termini de presentació serà del 3 d’agost al 5 de setembre (ambdós inclosos). Les sol·licituds presentades fora d’aquest termini seran excloses. Les sol·licituds es poden fer presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) de l’Ajuntament de Manresa o telemàticament als següents enllaços: Atraccions (enllaç); Activitats recreatives (enllaç)

Formes de contacte

Per qualsevol informació relacionada amb les atraccions i activitats recreatives, us podeu posar en contacte amb la Unitat de Fires i Mercats de l’Ajuntament de Manresa (Plaça Major, 1 – Tel. 93 878 24 26. Correu electrònic: firestradicionals@ajmanresa.cat

Pel que fa a parades de venda no sedentària i alimentació, us heu de posar en contacte amb la UBIC-Manresa Més Comerç (Plaça del Mercat, s/n. Edifici de Can Jorba – Tel.  93 872 93 15. Correu electrònic ubicmanresa@ubicmanresa.com. Adreça Web: https://www.xn--manresamscomer-tjbz.cat/

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Ja estan obertes les inscripcions per a les parades de la pròxima Fira de Sant Andreu
Etiquetado en:                                
A %d blogueros les gusta esto: