Inscripcions obertes per als cursos del CEDEM al juliol


Big Data per a emprendre, Estratègia digital i CedemTalent són les propostes gratuïtes adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix durant aquest mes de juliol diversos cursos presencials i en línia adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa. Les formacions són gratuïtes, les places són limitades, requereixen inscripció prèvia i compromís d’assistència.

Cursos programats

Aquest curs està adreçat a identificar per mitjà del Big Data i les Dades Obertes, les oportunitats de negoci que es poden detectar dins del gran volum de dades accessibles per Internet. Dotar als participants de programaris gratuïts o de baix cost, que els hi permetin trobar dades útils per a desenvolupar la seva activitat empresarial i anticipar-se als competidors. Dins del curs es combinarà la metodologia i les diferents eines, amb la pràctica in situ per l’aplicació als casos i interessos a vigilar de l’entorn concret de cada empresa que participi al taller. 

Aquesta formació ajudarà a diagnosticar la situació actual del negoci en l’àmbit digital; definir l’estratègia digital i implementar les accions per a posar en pràctica la seva estratègia, són els objectius que assoliran els alumnes, per a posar a la realitat, els seus projectes empresarials. També es concretaran totes aquelles accions que ajudaran als emprenedors a augmentar la seva presència i posicionament a les xarxes socials, lloc web, entre altres. 

Cedem Talent és un programa per a treballar les actituds i aptituds necessàries per a ser una persona emprenedora d’èxit, ja que és tant o més important que tenir una bona idea. Perquè les idees no van soles, perquè el seu impacte depèn en gran manera de qui les executa. Per a treballar la competència emprenedora hi ha molts aspectes relacionats amb les qualitats personals i amb les habilitats interpersonals en què l’aprenentatge té un paper clau, de manera que es poden iniciar, desenvolupar i potenciar habilitats, actituds i valors que fomentaran i reforçaran el perfil emprenedor. Les places seran molt limitades. 

Sessió 1 (Grupal): El meu valor afegit.  Divendres 15 de juliol de 9.30 h a 12.30 h. Quin és el teu capital personal? Tingues-lo present i fes-lo créixer.

Sessió 2 (Grupal): Gestió emocional. Dimecres 20 de juliol de 9.30 h a 12.30 h. Saber reconèixer l’estat emocional en què ens trobem per tal que ens aporti beneficis concrets.

Sessió 3 (Grupal): Automotivació i soft skills. Dijous 21 de juliol de 9.30 h a 12.30 h. Les competències toves faciliten habilitats a la persona emprenedora per ser més eficaços i feliços en la gestió del negoci.

Entrevista inicial individualitzada: Es duran a terme el dilluns 18 de juliol i el dimarts 19 de juliol de 8.00 h a 14.00 h. (45 minuts a concretar individualment)

Entrevista i valoració final: Es duran a terme el divendres 22 de juliol i el dilluns 25 de juliol de 8.00 h a 14.00 h. (45 minuts a concretar individualment).

Durant aquest mes també hi ha formació específica per a persones emprenedores: Comença a emprendre, El pla d’empresa on-line, Avalua la teva idea de negoci on-line i Finançament i ajuts per a persones emprenedores on-line

Més informació i inscripcions:

http://cedem.manresa.cat/web/menu/5365-formacio-per-a-emprenedors-i-empreses

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Inscripcions obertes per als cursos del CEDEM al juliol
Etiquetado en:                        
A %d blogueros les gusta esto: