Inscripcions obertes per als cursos de formació al CEDEM per al mes d’octubre


Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació. Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen inscripció prèvia

 

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix aquest pròxim mes d’octubre diversos cursos presencial i on-line adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

Els cursos previstos són els següents:

4 i 6 d’octubre de 9.30 h a 13.30 h  (On-line). 

Aquesta formació està adreçada a termetre a les persones emprenedores identificar, per mitjà del Big Data i les Dades Obertes, les oportunitats de negoci que es poden detectar dins del gran volum de dades accessibles per Internet.

11 d’octubre de 9.30 h a 12.30 h  (presencial). 

Un curs que té l’objectiu de treure’m el màxim profit a totes les eines que proporciona Instagram i que, en termes generals, es desconeixen

14 d’octubre de 10 h a 11.30 h  (presencial). 

Es donarà a conèixer què és el primer que necessites saber per a obrir el teu establiment? En aquesta sessió rebreu la informació sobre els requisits mínims per a una correcta gestió dels establiments comercials i de serveis.

18 i 20 d’octubre de 9.30 h a 13.30 h  (presencial). 

Una proposta formativa per conèixer i saber calcular els principals impostos (IVA i IRPF), directes i indirectes, que han de suportar els empresaris autònoms.

21 i 28 d’octubre de 9.30 h a 13.30 h  (presencial). 

Formació adreçada a despertar la teva creativitat interior i elimina les barreres. Et facilitaran eines per desenvolupar la teva creativitat en el context del teu negoci.

24 i 26 d’octubre de 9.30 h a 13.30 h  (presencial). 

Un taller per aprendre a diferenciar els continguts publicitaris dels continguts de valor i crear una estratègia de continguts que serveixi als objectius de l’empresa. Aprendre a redactar per crear continguts atractius.

Durant aquest mes també hi ha formació específica per a persones emprenedores

Comença a emprendre, El pla d’empresa on-line, Avalua la teva idea de negoci on-line i Finançament i ajuts per a persones emprenedores.

El formulari d’inscripció és únic i en el mateix podeu marcar els diferents cursos o curs en els quals estigueu interessats i formalitzar la inscripció.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Inscripcions obertes per als cursos de formació al CEDEM per al mes d’octubre
Etiquetado en:                            
A %d blogueros les gusta esto: