Inscripcions obertes per als cursos de formació al CEDEM per al mes de febrer


Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació. Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen inscripció prèvia

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix aquest pròxim mes de febrer diversos cursos en línia gratuïts adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

 Els cursos en línia previstos són els següents:

  • Com posar preu als meus productes o serveis Dijous 10 de febrer de 9.30 h a 14 h. Aquest curs té l’objectiu d’aprendre a establir els preus als productes i serveis, atès que és una de les decisions més importants per a la viabilitat d’un negoci, ja que serà un dels factors que determinaran el posicionament de l’empresa al mercat.
  • No em paguen! I ara que faig?Dijous 17 de febrer de 10 h a 13 h. Aquesta formació ajuda a conèixer els instruments per tal de fer front als impagaments.

Durant aquest mes també hi ha formació específica per a emprenedors de les següents formacions: Comença a emprendre, El pla d’empresa on-line, Avalua la teva idea de negoci i finançament per a persones emprenedores.

Les formacions són gratuïtes, les places són limitades i requereixen inscripció prèvia.

Més informació i inscripcions a: https://www.manresa.cat/cedem/menu/5365-formacio-per-a-emprenedors-i-empreses 

 

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Inscripcions obertes per als cursos de formació al CEDEM per al mes de febrer
Etiquetado en:                            
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: