Inscripcions obertes per a les noves propostes formatives d’iniciació a l’ús del dispositiu mòbil i internet als centres cívics de Manresa


Fins al 26 d’abril estan obertes les inscripcions a les noves propostes gratuïtes per l’aprenentatge inicial de nocions d’informàtica i ús dels dispositius mòbils als centres cívics Formació nivell iniciació: com treure partit del mòbil i d’internet”. Continuen en marxa també les propostes socioculturals anuals Espai Creatiu de Dansa i el Cor de Dones, al Casal de les Escodines, i l’Espai Creatiu d’Escriptura al Centre Cívic Selves i Carner.  Totes les propostes estan organitzades per la Regidoria de Cultura.

imagen

Amb l’objectiu de continuar oferint una programació de propostes formatives d’iniciació a la informàtica i per aprendre les funcions bàsiques dels dispositius mòbils que han de portar les mateixes persones participants, l’Ajuntament de Manresa manté obert, fins al 26 d’abril vinent, el període d’inscripció a l’activitat Formació nivell iniciació: com treure partit del mòbil i d’internet.

 

Les propostes, de 8 sessions de durada i un total de 12 hores cadascuna, vol donar autonomia a les persones participants per fer gestions formals des d’internet o per a usos personals, creatius i/o lúdics. Vol  donar resposta a dubtes com: Com em puc fer una adreça de correu electrònic? Com puc enviar un correu electrònic? Com hi puc adjuntar fitxers? Com puc fer cerques a internet? Com puc baixar una aplicació al mòbil? Com participar en una videoconferència?

Al Casal Escodines les vuit següents sessions es faran els dimecres, del 3 de maig al 21 de juny, de 17 a 18.30 h al Centre Cívic Selves i Carner i les mateixes dates i en horari de matí,  de 10 a 11.30 h al Casal de les Escodines.

Les inscripcions es poden fer presencialment o telefònicament al:

  • Casal de les Escodines: C/ St. Bartomeu, 50; Tel. 938725454, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 16 a 20.30 h i dissabtes de 16 a 20.30 h.
  • Centre Cívic Selves i Carner: C/ Bernat Oller, 14-16; Tel. 938727477, de dilluns a divendres de 16 a 21 h.

Les persones que ja hagin realitzat la formació no s’hi podran tornar a inscriure.

El Cor de Dones i l’Espai Creatiu de Dansa,  al Casal de les Escodines

D’altra banda, els grups anuals gratuïts de l’Espai Creatiu de Dansa i el Cor de Dones al Casal de les Escodines funcionen amb una vintena de persones participants cadascun.  Si alguna persona hi està interessada pot dirigir-se al Casal de les Escodines i inscriure’s en llista d’espera. Se l’avisarà quan hi hagi alguna baixa.

El Cor Dones, una coral on crear vincles entre dones d’orígens, realitats i edats diverses en la qual no es requereixen coneixements previs de música o cant coral, es troba els dilluns, de 9.30 a 11.30 h. El dinamitza Maria Ribot,  cantant i membre del grup de pop independent “Jo Jet i Maria Ribot”. L’organitza conjuntament la Regidoria de Cultura i la Regidoria de Feminismes i LGTBI.

 

L’Espai Creatiu de Dansa, funciona els dimarts, de 10 a 12 h i el condueixen les ballarines, coreògrafes i docents Maria Ribera Salvador i Nàdia Pesarrodona i Rovira. S’hi realitzen exercicis amb el cos per conèixer el grup, l’espai i reconèixer-se; jocs amb el  ritme, el moviment, la plàstica corporal, la composició i  s’hi experimenta la capacitat creativa grupal.

 

Finalment, l’Espai Creatiu d’Escriptura, es fa quinzenalment d’octubre a juny, els dijous a les tardes al Centre Cívic Selves i Carner. Hi ha dos grups en funcionament, amb una participació d’una desena de persones a cadascun d’ells.  Actualment totes les places estan ocupades.

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Inscripcions obertes per a les noves propostes formatives d’iniciació a l’ús del dispositiu mòbil i internet als centres cívics de Manresa
Etiquetado en:                                                            
A %d blogueros les gusta esto: