L’Ajuntament de Manresa i Religions for Peace organitzen ‘Cruïlla de Camins: Una Resposta Intergeneracional Multireligiosa a la Crisi Social i Ambiental. Fòrum Internacional Multireligiós Manresa 2022’, una trobada multireligiosa i multisectorial que tindrà lloc a la capital del Bages del 27 al 30 de novembre. L’esdeveniment s’emmarca en el programa de Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la ciutat.

Els mitjans de comunicació tindran accés a tot el Fòrum. A continuació, es detallen els principals moments:

Descripció

Diumenge 27 de novembre: Peregrinació interreligiosa per commemorar el 500 aniversari del Camí d’Ignasi de Loiola a Manresa, amb la participació dels líders religiosos, la secretària general de Religions for Peace, Azza Karam, i l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, entre altres autoritats. Hi haurà atenció a mitjans.

 

13 h: Sortida de l’Oller del Mas

14 h: Arribada prevista a la Torre de Santa Caterina, on hi haurà una reflexió a càrrec de joves

14.30 h (aproximadament): Arribada a la Cova de Sant Ignasi, entrant pel Pont Vell

 

 

De dilluns 28 a dimecres 30 de novembre: Obertura del Fòrum a l’auditori Espai Plana de l’Om (dilluns 28 de novembre, 9 h). Fins dimecres 30 de novembre, es faran taules de treball i debat, que culminaran en l’elaboració d’un document de compromís, el ‘Pacte de Manresa’. També es faran visites a Montserrat i a la Sagrada Família i s’obriran centres de la ciutat, com l’Església Ortodoxa Santa Teodora de Sihla, la Mesquita Al-Fath, el Centre Budista Samye Dzong o el Convent de les Caputxines.

Dimecres 30 de novembre:

11 h: Inici de l’acte de cloenda i signatura del Pacte Mundial Multireligiós i Multisectorial per al Desenvolupament de Ciutats Resilients, Segures i Inclusives Manresa 2022 (el Pacte de Manresa).

12.30 h: Roda de premsa de balanç del Fòrum i explicació dels compromisos adquirits.

*Podeu recuperar la nota de premsa prèvia en aquest enllaç

**Podeu veure el programa complet en aquest enllaç

Publicación original

Fòrum Internacional Multireligiós ‘Cruïlla de Camins’
Etiquetado en:                
A %d blogueros les gusta esto: