Fira Setembre i FiraStiu dinamitzaran aquest cap de setmana l’activitat comercial amb desenes de parades al carrer


Del 16 al 18 de setembre el centre de Manresa s’omplirà d’expositors i paradistes que oferiran des de productes artesans fins a liquidacions d’estocs passant per vehicles d’ocasió, entre altres.

imagen

Després d’uns mesos de descans estiuenc, torna a Manresa l’activitat firal amb algunes fires que ompliran el centre de la ciutat d’expositors. Del 16 al 18 de setembre, dues grans fires coincidiran per oferir  a la ciutadania un espai expositiu de primera.

 

Del 16 al 18 de setembre, tindrà lloc la Fira Setembre, on una setantena de paradistes ompliran la plaça Crist Rei i el primer i segon tram del Passeig Pere III amb expositors d’alimentació, artesania i productes varis.

 

El diumenge 18 de setembre arriba la 9a edició de la FiraStiu. Des de la plaça 11 de setembre fins a la plaça Espanya, les millors botigues de Manresa liquidaran els estocs de la temporada, des de peces de roba fins a articles de cuina, juntament amb concessionaris de cotxes d’ocasió. La fira inclourà també un inflable infantil i un ‘agility’ caní davant de l’edifici dels Sindicats

 

La unió de la Fira Setembre, organitzada per la Fundació Turisme i Fires de Manresa, i la FiraStiu, organitzada per la UBIC, s’ha traduït per tercer any en les Fires de Setembre de Manresa, una fira multisectorial que aposta per activar els negocis i botigues de la ciutat, i dinamitzar l’activitat firal d’aquesta. Podreu trobar més informació sobre la fira a www.firamanresa.cat i www.manresaméscomerç.cat.

 

Fotografia: La regidora d’Indústria, Comerç i Activitats de l’Ajuntament de Manresa, Núria Masgrau Fontanet; la presidenta de la UBIC Manresa, Tània Infante Martínez; i el gerent de la Fundació Turisme i Fires de Manresa, Albert Tulleuda Lari.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Fira Setembre i FiraStiu dinamitzaran aquest cap de setmana l’activitat comercial amb desenes de parades al carrer
Etiquetado en:                                                
A %d blogueros les gusta esto: