Escola i filosofia centraran el proper diàleg de l’Àgora Educació 2022 amb Irene de Puig i Francesc Torralba


L’acte se celebrarà aquest dijous 28 d’abril a la sala d’actes de la FUB1 a les 18.30 h de la tarda. Per assistir a l’acte cal inscriure’s prèviament

 

imagen

La filòsofa Irene de Puig i el també filòsof Francesc Torralba seran els  protagonistes del proper dels diàlegs educatius de l’Àgora Educació 2022, que se celebrarà el pròxim 28 d’abril i que abordarà la relació entre escola i filosofia. De Puig és professora i llicenciada en Filosofia i Filologia i dirigeix el Grup d’Innovació i Recerca per a l’Ensenyament de la Filosofia (IREF9. Torralba és Filòsof i teòleg, professor universitari i membre col·laborador de l’Institut Borja de bioètica. La conversa sobre escola i filosofia i es farà a la sala d’actes de l’edifici FUB1 a les 18.30 h. Per assistir-hi cal inscriure’s en aquest enllaç.

El diàleg forma part del programa d’activitats “Àgora 2022., Mestres que (es) transformen”. La programació, adreçada a fomentar la reflexió i el debat entre la comunitat educativa de la ciutat per activar canvis i millores als centres educatius, dona resposta a un encàrrec de l’Ajuntament de Manresa en el marc del programa d’activitats de Manresa 2022, que commemora els 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la capital del Bages.

El cicle de diàlegs, una dotzena en total, s’allargarà fins al mes de novembre. Els propers diàlegs abordaran qüestions com Eines digitals; La bellesa de la vida; Escola i Cultura; Escola i Transformació comunitària; Escola i Societat; i Innovació per a la transformació. Fins ara, 302 persones han assistit als cinc diàlegs que s’han celebrat, que es poden recuperar íntegrament al canal de Youtube d’UManresa.

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Escola i filosofia centraran el proper diàleg de l’Àgora Educació 2022 amb Irene de Puig i Francesc Torralba
Etiquetado en:                                            
A %d blogueros les gusta esto: