Es posposa la conferència de Dolors Bassa dins el cicle Pessics de Saviesa


L’acte, que s’havia de celebrar demà, queda posposat fins a nova data per malaltia de l’exconsellera de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya

imagen

La conferència de Dolors Bassa que s’havia de celebrar demà al Centre Cultural el Casino dins el cicle Pessics de Saviesa ha quedat posposada fins a nova data per malaltia de la mestra i psicopedagoga, activista sindical i exconsellera de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya.

Així, el cicle de xerrades d’aquesta edició conjunta de Pessics de Saviesa i Pessics de Vida arrencarà dimecres de la setmana vinent, 23 de març, amb l’entrevista del periodista Francesc Serrat a la monja contemplativa Sor Lucia Caram.

El dijous 24 de març serà el torn del catedràtic d’antropologia religiosa Manuel Delgado, que impartirà la conferència La política com a opi de poble. L’esquerra i el nou puritanisme.

El 31 de març, la convidada del cicle serà  Manuela Carmena, jurista, jutgessa cofundadora de jutges per a la Democràcia i exalcaldessa de Madrid que reflexionarà sobre la democràcia.


Reserva d’entrades

Aforament limitat. Aconseguiu les vostres invitacions telemàtiques a la web https//www.kursaal.cat o presencials a les taquilles del Teatre Kursaal. Seguiu tots els actes en directe per streaming al canal de youtube de Manresa Cultura.

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Es posposa la conferència de Dolors Bassa dins el cicle Pessics de Saviesa
Etiquetado en:                            
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: