Es posposa fins a les 19.30 h el concert d’El Pot Petit de demà al Pati de l’Anònima per les altes temperatures


L’organització ha decidit retardar mitja hora l’actuació, que forma part del cicle Sons del Camí, a causa de les altes temperatures d’aquests dies i perquè la canalla i les famílies puguin gaudir d’un entorn més apacible i menys xafogós

 

imagen

Demà divendres 22 de juliol tindrà lloc l’última jornada de la 9a edició del cicle Sons del Camí amb un doble concert: d’una banda, El Pot Petit al Pati de l’Anònima a dos quarts de 8 del vespre, i d’una altra, el concert de l’Orfeó Donostiarra a la Basílica de la Seu a les 9 del vespre.

El concert d’El Pot Petit, el qual té les entrades exhaurides des de fa setmanes, estava programat a les 19 h, però l’onada de calor i la posició del sol a l’espai d’actuació, sense treva tant per a públic com per als artistes, ha fet que l’organització del cicle prengui la decisió de retardar-lo fins a les 19.30 h, tot prioritzant poder gaudir de l’espectacle en unes condicions més confortables.

Per aquest motiu, l’organització també posarà a disposició del públic fonts d’aigua gratuïtes  per a poder refrescar-se. L’obertura de portes de l’espai es farà a partir de les 18.30 h.

Si aquest canvi d’hora suposés un problema per  a alguna persona que hagi comprat entrades, es pot posar en contacte amb l’organització per al retorn a través de info@manresaturisme.cat o l’Oficina de Turisme de Manresa.

El concert d’El Pot Petit forma part cicle de concerts Sons del Camí, que ofereix una àmplia proposta musical. La 9a edició del festival de petit format ha portat ja fins a Manresa noms destacats de la música, com ara la cantant israeliana Noa o el cantautor Ramon Mirabet. La formació de referència Orfeón Donostiarra es podrà veure també aquest divendres i encara se’n poden aconseguir entrades a través de la web de Sons del Camí (www.sonsdelcami.cat), de la web de Manresa 2022 (www.manresa2022.cat) i físicament a l’Oficina de Turisme de Manresa, a la plaça Major número 10.

Un programa d’actes transversal amb més de 100 activitats

Sons del Camí forma part del programa de Manresa 2022, un projecte que conté més de 40 accions i 100 activitats distribuïdes en set eixos temàtics: Espiritualitat i Pensament; De Manresa al Món; Educació; Cultura i Art; Música i Festa; Joventut, i Esport. Destaca el fòrum internacional de debat interreligiós —que abordarà el canvi climàtic des de la mirada jove— i les accions que enforteixen la connexió entre el País Basc i Catalunya, inici i final del Camí Ignasià. També les actuacions culturals i musicals, que ja han portat fins a Manresa artistes com Jordi Savall o Sílvia Pérez Cruz i bandes com Love of Lesbian. El programa sencer es pot descobrir awww.manresa2022.cat.

L’organització està liderada per l’Ajuntament de Manresa i l’Oficina Tècnica de Manresa 2022, que compten amb un bon nombre d’institucions, organismes, entitats, associacions i persones a títol individual que s’han implicat en el projecte, en especial la Fundació La Caixa, essent el patrocinador principal, i AUSA, Constructora del Cardoner, Denso i la corredoria d’assegurances Pujol com a patrocinadors globals del projecte.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Es posposa fins a les 19.30 h el concert d’El Pot Petit de demà al Pati de l’Anònima per les altes temperatures
Etiquetado en:                                            
A %d blogueros les gusta esto: