Es crea un nou accés per facilitar l’entrada a l’edifici de la Fàbrica Nova


Demà es tallarà al trànsit al matí per als treballs instal·lació d’un contenidor de 12 metres a la Via Sant Ignasi

 

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha iniciat els treballs per crear un nou accés que facilitarà una entrada més directa a l’edifici de Fàbrica Nova. Amb motiu d’aquests treballs, demà, de les 8.30 a les 10.30 h, es tallarà el trànsit de vehicles del carrer Bertrand i Serra, entre la carretera del Pont de Vilomara i la rotonda de la plaça del Remei.

 

Els treballs consisteixen en la instal·lació d’un contenidor (finger) de 12 metres, situat a l’altura de la rotonda de la Via Sant Ignasi i que  servirà d’accés a l’edifici. L’actual entrada està més allunyada i està situada a l’altura del solar del recinte,  a l’avinguda Bertrand i Serra.

 

Durant els treballs de demà, amb la presència d’una grua de gran tonatge que ocuparà el carrer, els vehicles que circulin per Via Sant Ignasi en direcció «centre ciutat» es desviaran per carrer Vidal i Barraquer i carrer Viladordis. Els vehicles que circulin per carrer Bisbe Comas i plaça Remei es desviaran en direcció a Ctra. Pont de Vilomara.

 

El servei Bus Manresa es veurà afectat en la L4 Font – Valldaura, consulteu recorregut i parades afectades a la web o bé al telèfon 93 875 71 50.

 

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Es crea un nou accés per facilitar l’entrada a l’edifici de la Fàbrica Nova
Etiquetado en:                            
A %d blogueros les gusta esto: