El Mercat de Puigmercadal de Manresa organitza dissabte un concurs de pintura ràpida per a totes les edats


Els participants hauran d’inspirar-se en qualsevol element del mercat. L’activitat es durà a terme des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia. Les obres seran exposades en una parada del mercat fins al setembre.

imagen

L’Associació de Paradistes del Mercat de Puigmercadal i l’Ajuntament de Manresa han convocat per aquest dissabte, 30 de juliol, un concurs de pintura ràpida obert a participants de totes les edats. L’activitat es durà a terme des de les 10 del matí fins a les 2 del migdia, sota l’eslògan “Deixa que el mercat d’inspiri”. A l’hora de crear les seves obres, els participants hauran d’inspirar-se en qualsevol element del mercat, ja sigui la seva façana, alguna parada o els seus aliments.
 

L’activitat està adreçada infants, joves i/o artistes de qualsevol edat. Per inscriure-s’hi, n’hi ha prou amb enviar un missatge privat al compte d’Instagram @mercatpuigmercadal  Les obres resultants seran exposades fins al setembre en una de les parades del mercat.
 

L’organització entregarà als participants els materials necessaris per crear l’obra, com ara ceres, pintures i suport. En el moment de l’entrega de material, una integrant del jurat recollirà les dades del tutor legal o del participant (en cas de ser major d’edat).
 

A les 2 del migdia, quan s’hagi acabat el temps de creació, el jurat passarà a valorar les obres de cadascun dels participants i decidirà els tres treballs guanyadors. Els premiats s’enduran un obsequi cortesia del Mercat Puigmercadal. La resta de participants rebran igualment un diploma.
 

Més informació sobre les bases del concurs en aquest enllaç.

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen

Publicación original

El Mercat de Puigmercadal de Manresa organitza dissabte un concurs de pintura ràpida per a totes les edats
Etiquetado en:                                        
A %d blogueros les gusta esto: