El Consorci per a la Normalització Lingüística obre una nova inscripció de cursos de català amb una oferta extraordinària per al nivell C2


Fins al 15 de març, les persones que vulguin fer un curs de català han d’acreditar-ne els coneixements amb un certificat o bé amb una prova.

La inscripció als cursos de català s’ha de formalitzar del 24 al 29 de març.

imagen

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) activa un nou període d’inscripcions per als cursos de català del tercer trimestre, amb la incorporació d’una oferta extraordinària de cursos intensius del nivell superior (C2), que s’imparteix en línia.

L’oferta general d’aquest període d’inscripció és de més d’un miler de cursos de tots els nivells, amb un 70 % en la modalitat presencial.

Totes les persones interessades a fer un curs de català, han d’acreditar-ne el nivell a través de la plataforma d’inscripció i tràmits. Per poder acreditar-ne el nivell, cal presentar un certificat oficial o bé sol·licitar una prova de col·locació gratuïta, des d’avui i fins al 15 de març. Només les persones que hagin fet un curs al CPNL queden exemptes d’aquest tràmit previ a formalitzar la matrícula.

Un cop acreditat el nivell, els alumnes de torn preferent, que són els que han fet un curs al CPNL en els darrers 12 mesos, poden formalitzar la inscripció els dies 24 i 25 de març, mentre que la resta es pot inscriure els dies 28 i 29 de març, en el torn general. Les persones que en el moment de la inscripció estan acabant el curs corresponent al trimestre d’hivern, poden formalitzar-la a classe.

Els cursos del tercer trimestre comencen el 4 o el 5 d’abril i acaben el 21 o el 22 de juny, llevat dels cursos intensius de nivell C2, que acaben a principi de juliol.

Els cursos de nivell C2 tenen una durada de 3 mesos (des de començament d’abril fins a principi de juliol) i es calcula que requereixen una dedicació intensiva d’entre 13 i 14 hores a la setmana per completar el programa de 90 hores. L’examen final per obtenir el certificat serà presencial.

Abans de formalitzar la inscripció, les persones interessades a fer un curs de nivell C2 han d’acreditar que tenen el certificat oficial del nivell de suficiència (C1) emès per la Secretaria de Política Lingüística o pel CPNL, o bé hauran de fer una prova de col·locació.

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

El Consorci per a la Normalització Lingüística obre una nova inscripció de cursos de català amb una oferta extraordinària per al nivell C2
Etiquetado en:                                                
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: