El concurs per veure des del balcó els actes de la Festa Major rep 1.600 participacions a les xarxes socials


Avui s’ha fet el sorteig de les 45 entrades dobles per poder presenciar des del balcó de l’edifici nou de l’Ajuntament la Mostra de Correfoc, la ballada de la imatgeria i el Correfoc. En total, s’han ofert prop d’un centenar de places.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha sortejat avui les 45 entrades dobles per poder presenciar els principals actes de la Festa Major des d’un dels balcons municipals de la Plaça Major, situat a la segona planta de l’edifici nou, al número 5 de la plaça. El sorteig s’ha fet entre tots els usuaris d’Instagram i de Facebook que des de dilluns han participat en el concurs engegat pel consistori manresà als seus perfils oficials d’aquestes dues xarxes. En tres dies, des que es va anunciar la iniciativa fins avui, a les 12 del migdia (quan s’acabava el termini de participació), el concurs ha rebut més de 1.600 participacions d’usuaris a través d’aquestes dues xarxes socials.

D’entre tots aquests participants, avui s’ha sortejat, a través de l’aplicació mòbil AppSorteos, quinze entrades dobles per poder veure la Mostra de Correfoc de dissabte, quinze entrades dobles per a la ballada de la Imatgeria de diumenge i quinze entrades dobles més per al Correfoc de dilluns. El nom dels usuaris guanyadors s’ha fet públic a través dels comptes d’Instagram i Facebook de l’Ajuntament de Manresa. És el primer cop que l’Ajuntament ofereix el balcó a qualsevol ciutadà perquè pugui gaudir dels principals actes de la Festa Major des d’una posició única. En total, doncs, s’han ofert prop d’un centenar de localitats.

Les bases dels tres concursos es van publicar dilluns als canals de l’Ajuntament de Manresa d’Instagram (@manresa.cat) i de Facebook (AjuntamentManresa), que són les dues xarxes socials des d’on s’ha pogut participar. En total, tant a Instagram com a Facebook, es van publicar tres posts, un per a cada concurs. Tothom qui ho ha volgut ha pogut participar en tots tres concursos, però només ha pogut optar guanyar plaça en un d’ells.

Per poder participar a cadascun dels concursos, era necessari ser major d’edat i tenir perfil personal a la xarxa social des d’on es participés, sigui Facebook o Instagram. La dinàmica de participació, tal i com s’expliquen en les bases aprovades del concurs, era senzilla: s’havia de fer un m’agrada al post en qüestió i deixar-hi un sol comentari, en el qual es digués amb quina persona s’aniria a l’acte. Cada usuari només podia deixar un sol comentari en una de les dues xarxes (Instagram o Facebook).

L’aplicació informàtica ha fet avui un sorteig aleatori entre tots els usuaris de Facebook i d’Instagram que hagin deixat un comentari. Per a cada acte, el sistema ha elegit quinze guanyadors d’entre totes les persones que hagin deixat comentaris, així com quinze suplents.

Avui mateix, l’Ajuntament de Manresa ha enviat un missatge privat a tots els guanyadors a través de la xarxa social on hagin participat en el concurs, amb les indicacions necessàries sobre els passos a seguir. El dia de l’acte, per poder accedir al balcó, serà necessari mostrar el DNI al personal municipal, a l’entrada de l’edifici nou de l’Ajuntament.

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen

Publicación original

El concurs per veure des del balcó els actes de la Festa Major rep 1.600 participacions a les xarxes socials
Etiquetado en:                                                    
A %d blogueros les gusta esto: