El concurs de fotografia de la Fira de l’Aixada ja té imatge guanyadora


El fotògraf manresà Ignasi Trapé Pujol ha estat el guanyador amb una imatge de l’acte central de l’Aixada,  a la plaça Major de Manresa

 

imagen

El fotògraf manresà Ignasi Trapé Pujol és el guanyador del concurs de fotografia de la Fira de l’Aixada 2023 a través d’Instagram. Ha estat premiat per una imatge de l’acte central de la Fira a la plaça Major que, segons el jurat, destaca “per la captació del moviment en un dels moments més emblemàtics i carregats d’emoció de l’esdeveniment”. La tècnica utilitzada per l’autor de la fotografia és  l’ICM (moviment intencionat de la càmera) sense cap més tractament.

En el #ConcursAixada2023 podien participar totes les persones que volguessin, sense límit d’edat. Només calia tenir un compte d’Instagram i que les imatges fossin capturades, editades i publicades amb dispositius mòbils. Les fotos havien d’haver estat realitzades durant la Fira de l’Aixada, celebrada els dies 25 i 26 de febrer passat. 

Aquesta edició del concurs ha tornat a ser molt concorreguda amb 180 fotos presentades. El  guanyador serà obsequiat amb una entrada doble per assistir a un espectacle al Teatre Kursaal a triar entre tota la programació del 2023, un obsequi cedit per MEES (Manresana d’Equipaments Escènics).

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

El concurs de fotografia de la Fira de l’Aixada ja té imatge guanyadora
Etiquetado en:                        
A %d blogueros les gusta esto: