El CNL Montserrat busca voluntaris per la llengua


El Voluntariat per la llengua (VxL) és un programa que posa en contacte persones que parlen habitualment català (voluntaris) i persones que l’estan aprenent amb l’objectiu que es trobin com a parelles lingüístiques una hora a la setmana per conversar en català. 

 

imagen

Un any més, el Consorci de Normalització Lingüística (CNL) Montserrat busca persones voluntàries per ensenyar el català a persones que ho estan aprenent.  Les persones voluntàries només han d’invertir una hora setmanal per conversar en català, d’una manera natural i distesa, amb una aprenenta o aprenent que en té coneixements bàsics, que vol adquirir fluïdesa i perdre la vergonya de parlar-lo.  

 

El VxL (Voluntariat per la llengua) ofereix dues modalitats: presencial (les parelles han d’assistir al lloc de trobada el dia i l’hora que hagin acordat) i virtual (les parelles fan les trobades per mitjà d’Internet, a través de plataformes de videotrucada). 

 

L’equip de professionals del VxL assignarà la parella lingüística i  donarà el suport que es  necessiti durant les trobades.  

 

Les persones interessades a participar-hi, cal que escriguin un correu electrònic al vxl.montserrat@cpnl.cat o trucar al telèfon 634 75 78 68.  

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

El CNL Montserrat busca voluntaris per la llengua
Etiquetado en:                
A %d blogueros les gusta esto: