El CEDEM ofereix nous cursos de formació per al mes de març


Totes les propostes són gratuïtes i estan adreçades a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació

imagen

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix durant aquest mes de març diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i ampliar els recursos per poder consolidar la seva idea de negoci o fer créixer la seva empresa.

La major part de les formacions recuperen el seu caràcter presencial. Els cursos són gratuïts, les places són limitades i requereixen inscripció prèvia.

Cursos programats

 

La pandèmia de la Covid-19 ha provocat que molta gent s’hagi refugiat a les xarxes socials i Instagram és una de les més atractives en imatges, que acompanyades de textos potents, són de gran ajuda per a crear vincles emocionals dels usuaris amb les empreses

Es dur a terme un exercici pràctic per a treballar la identitat corporativa del negoci adaptant-lo a les característiques de cada participant.    

Curs adreçat a conèixer Canva,  una eina dissenyada per a aquells professionals que no són dissenyadors i necessiten crear, de manera fàcil, ràpida i gratuïta, recursos visuals en línia. 

Formació teòrico-pràctica, amb mostres, exemples i exercicis on es veuran les arts més importants que ha de tenir en consideració qualsevol persona emprenedora per a poder tenir sota control les feines, el cash-flow, l’apalancament i ser capaç de tenir arguments bàsics sobre la gestió empresarial. 

Exposició de les 12 receptes en presentació Power Point. S’utilitzen exemples basats en casos reals gestionats i d’acord amb el perfil de les persones participants del taller i s’aplica una participació activa amb preguntes per assimilar cada recepta a la tipologia d’empresa participant.

Durant aquest mes també hi ha formació específica per a emprenedors: Comença a emprendre, El pla d’empresa on-line, Avalua la teva idea de negoci i Finançament per a  persones emprenedores 

Més informació i inscripcions a :https://www.manresa.cat/cedem/menu/5365-formacio-per-a-emprenedors-i-empreses

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

El CEDEM ofereix nous cursos de formació per al mes de març
Etiquetado en:                        
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: