El Campi Qui Jugui retornarà enguany al Palau Firal de Manresa, del 27 de desembre al 4 de gener


El Saló de la Infància i la Joventut de Manresa, que arriba a la 37a edició, recupera l’emplaçament original. Aquesta setmana s’ha presentat el cartell del certamen, il·lustrat pel dibuixant Valentí Gubianas, i que tindrà com a eix temàtic l’univers.

imagen

El Saló de la Infància i Joventut Campi Qui Jugui de Manresa retornarà aquest Nadal al Palau Firal de Manresa, l’emplaçament que el va veure néixer l’any 1985. Des del 2013, s’havia celebrat al Complex Vell Congost i, durant els dos darrers anys, a causa de la pandèmia,  s’havia celebrat a la nau de l’Anònima.

Enguany, l’organització, formada per l’Associació Campi Qui Jugui i l’Ajuntament de Manresa, ha decidit traslladar-lo de nou al Palau Firal en constatar que el Vell Congost cada cop acull més activitat esportiva, la qual cosa en les darreres edicions havia dificultat les tasques de muntatge i desmuntatge del saló.

Aquesta edició pretén també celebrar el retorn a la normalitat després d’aquests anys marcats per les restriccions i les adaptacions del Campi Qui Jugui a la pandèmia. D’aquesta manera, el Saló recuperarà la diversitat d’activitats i el seu format tradicional, basant els seus valors en la participació, la companyonia i la integració.

Per aquesta edició, l’eix temàtic vertebrador escollit és l’espai exterior i tot allò vinculat amb l’univers. Aquesta és la imatge que s’ha escollit en el cartell del saló, il·lustrat per Valentí Gubianas per tercer any consecutiu, que ha donat vida als personatges protagonistes del cartell. Segons paraules de l’il·lustrador navassenc, es volia reflectir la imatge d’uns infants que descobreixen un nou món, l’espai exterior, on troben una llibertat sorprenent i emocionant per poder experimentar amb el joc i l’aprenentatge.

El cartell ha estat presentat aquesta setmana per la regidora d’Infància, Joventut i Persones Grans de l’Ajuntament de Manresa, Rosa M. Ortega Juncosa; la presidenta de l’Associació Campi Qui Jugui, Silvia Bayer Huarte; dos representants de l’entitat, Núria Maraver Ledesma i Pau Thomen Bacardit, i el gestor del saló per part de l’Associació Turisme i Fires de Manresa, Ferran Ramírez Jordà.

El Campi Qui Jugui d’enguany manté les seves dates habituals i se celebrarà entre el 27 de desembre i el 4 de gener en horari de 16 a 20.30 h, amb l’excepció de la jornada de Cap d’any, en què tancarà les seves portes a les 20 h.

Document adjunt: Imatge del cartell

(*) Fotografia: Ortega, Bayer, Maraver, Thomen i Ramírez, en la presentació del cartell.

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen

Publicación original

El Campi Qui Jugui retornarà enguany al Palau Firal de Manresa, del 27 de desembre al 4 de gener
Etiquetado en:                                        
A %d blogueros les gusta esto: