Aquest dijous entra en vigor la rebaixa dels títols T10 i TMes del bus urbà de Manresa


El cost de la T10 passarà de 9,10 a 6,35 euros i el de la TMes de 32 a 18 euros, cosa que significa una reducció del preu, respectivament, del 30% i del 43%. La rebaixa es produeix després que el govern espanyol hagi aprovat ajuts directes al transport, cosa que permetrà que el preu del bus pugui ser més econòmic fins a final d’any.

imagen

A partir d’aquest dijous, 1 de setembre, el preu de la T10 del bus urbà de Manresa passa de 9,10 a 6,35 euros, mentre que el de la TMes de 32 a 18 euros. Aquests preus es mantindran durant quatre mesos. La rebaixa es farà efectiva després que el govern espanyol activés fa unes setmanes un paquet d’ajudes destinades al sector del transport, que inclouen també la tarifa gratuïta a Rodalies i Mitjana Distància de Renfe.

La reducció del preu serà efectiva fins al 31 de desembre de 2022. Els títols adquirits l’any 2022 caducaran el 15 de gener de 2023. Els títols es poden adquirir a l’Estació d’Autobusos, de 8h a 13h i de 15h a 18h. També es poden comprar en la llista d’establiments autoritzats, que es poden consultar al web de Manresa Bus.

Documents relacionats

  • imagen
  • imagen

Publicación original

Aquest dijous entra en vigor la rebaixa dels títols T10 i TMes del bus urbà de Manresa
Etiquetado en:                                                
A %d blogueros les gusta esto: