Aquest desembre arrenca el procés d’inscripció dels cursos de català per al 2023


Els dies 15 i 16 de desembre es farà la inscripció d’alumnat que ja hagi fet un curs aquest any. Els dies 19 i 20 de desembre s’obrirà el període per tothom. Es recomana que les persones que necessitin saber quin el seu nivell de català caldria que facin una prova abans del 14 de desembre.

 

imagen

El Consorci per a la Normalització Lingüística Montserrat (CPNL) iniciarà els pròxims dies les inscripcions als cursos ordinaris de català per a persones adultes del període gener-març 2023.   Per inscriure’s a un curs de català, cal saber-ne el nivell. Si no se sap, s’ha de sol·licitar una prova de determinació de nivell abans de la inscripció a través del portal www.cpnl.cat/inscripcions/. Es recomana fer aquesta prova de nivell abans del 14 de desembre. 

El procés d’inscripció es pot fer totalment en línia a través del portal web. Concretament, els dies 15 i 16 es farà la inscripció preferent per als aprenents que hagin fet un curs al CPNL durant l’últim any.  Entre el 19 i el 20 de desembre, s’obrirà el període de torn general per a tothom. La inscripció, que s’atén per ordre d’arribada, es podrà fer en línia a través de la plataforma d’inscripció i tràmits o presencialment, en casos excepcionals, amb cita prèvia. Cal que truqueu al 93 872 17 07 o al 673 006 264 o que escrigui a manresa@cpnl.cat.  

Els cursos s’ofereixen en modalitat presencial i en línia. En la pàgina web es pot trobar un cercador que permet localitzar de manera senzilla els cursos que es faran (http://www.cpnl.cat/cursos-catala/cercador-cursos/).   

Els cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística són homologats i disposen de certificació oficial de la Secretaria de Política Lingüística, equivalent al Marc europeu comú de referència. Són cursos gratuïts en els nivells inicials i bàsics, i compten amb reduccions importants en la resta de nivells, excepte en el nivell superior.

Les diferents modalitats d’aprenentatge i la metodologia dels cursos de català del Consorci consoliden un model d’èxit, modern i dinàmic, que permet assolir els coneixements i alhora introdueix l’alumne a la comunitat d’aprenentatge on, a més, disposa de l’accés a altres serveis per activar el català, com el Voluntariat per la llengua.

 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Aquest desembre arrenca el procés d’inscripció dels cursos de català per al 2023
Etiquetado en:                            
A %d blogueros les gusta esto: