Aigües de Manresa inicia dilluns diverses obres per millorar la xarxa d’aigua potable i de clavegueram


Les obres de renovació a la xarxa de clavegueram es faran al carrer Dos de Maig, al tram entre el carrer del Cós i Nou de Valldaura; i al carrer Joan XXIII, al tram entre la plaça Sant Jordi i plaça del Remei. Les obres de millora de la xarxa d’aigua potable es farà a la plaça de Prat de la Riba i l’avinguda dels Dolors.

 

imagen

La Secció de Projectes d’Espai Públic de l’Ajuntament de Manresa informa que el pròxim dilluns, 27 de juny, l’empresa Aigües de Manresa iniciarà obres de renovació de la xarxa general de clavegueram al carrer Dos de Maig, al  tram entre el carrer del Cós i el carrer Nou de Valldaura; i al carrer Joan XXIII, al tram entre la plaça Sant Jordi i la plaça del Remei.

Així mateix, arrencaran els treballs de substitució de l’artèria d’abastament d’aigua potable a la plaça de Prat de la Riba i l’avinguda dels Dolors.

Les afectacions a la mobilitat per aquestes obres seran les següents:

Carrer Dos de Maig

 

 • Es tallarà el trànsit de vehicles al carrer Dos de Maig, entre el carrer del Cós i el carrer Nou de Valldaura, sense afectar a les cruïlles.
 • S’invertirà el sentit de circulació del carrer Nou de Valldaura entre el carrer Dos de Maig i el carrer Bruc, de manera que els vehicles accediran a carrer Nou de Valldaura per carrer del Bruc i en sortiran pel carrer Dos de Maig en direcció a Plaça Mil·lenari.
 • Es prohibirà l’estacionament de l’àmbit d’afectació de les obres.
 • L’accés als guals afectats a carrer Dos de Maig seran gestionats directament per la direcció d’obra.
 • El servei Bus Manresa es veurà afectat en la Línia 8 Perimetral- Estacions, consulteu recorregut i parades afectades a la web www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875.71.50.

 

És previst que aquests treballs durin 4 setmanes.

 

Carrer Joan XXIII

 

 • Es tallarà el trànsit de vehicles al carrer Joan XXII, entre la plaça Sant Jordi i la rotonda de plaça del Remei (ambdós sentits de circulació), sense afectar el trànsit del carrer Mossèn Cinto Verdaguer i el trànsit de la rotonda de plaça del Remei.
 • L’accés i sortida de vehicles del passatge de la Mesquita es realitzarà des del carrer Bisbe Comas.
 • Es prohibirà l’estacionament de l’àmbit d’afectació de les obres.
 • L’accés i sortida als guals afectats de carrer Joan XXIII es realitzarà des de plaça Sant Jordi o Plaça Remei depenent de l’estat de les obres.
 • El servei BUS MANRESA es veurà afectat en la Línia 4 Font – Valldaura, consulteu recorregut i parades afectades a la web www.manresabus.com  o bé al telèfon 93 875.71.50.

 

És previst que aquests treballs durin 6 setmanes.


Plaça Prat de la Riba-Avinguda dels Dolors

 • Es tallarà al trànsit de vehicles l’enllaç de plaça Prat de la Riba al carrer Sallent en ambdues direccions. De manera que:
  • Els vehicles que circulin per carrer Sallent en direcció a la plaça Prat de la Riba es desviaran per carrer Artés en direcció a la carretera de Vic i plaça Prat de la Riba.
  • Els vehicles que circulin per plaça Prat de la Riba accediran es desviaran per l’avinguda dels Dolors i carrer Artés per accedir al carrer Sallent.
  • S’ocuparà 1 del 2 carrils de circulació a la plaça Prat de la Riba a l’alçada de l’enllaç amb carrer Sallent. 

Per als treballs a l’avinguda dels Dolors es prohibirà l’estacionament de l’àmbit d’afectació de les obres per tal de garantir itineraris protegits per a vianants.

El termini d’execució de la totalitat de les obres és de 8 setmanes.

 

FOTOGRAFIA: Carrer Joan XXIII, un dels punts on la setmana vinent farà obres Aigües de Manresa

Documents relacionats

 • imagen

Publicación original

Aigües de Manresa inicia dilluns diverses obres per millorar la xarxa d’aigua potable i de clavegueram
Etiquetado en:                                        
A %d blogueros les gusta esto: