Afectacions de trànsit per la celebració de Fires de Setembre, aquest cap de setmana


Aquest diumenge, de les 7 h a les 22 h,  es tallarà el trànsit de vehicles del Passeig Pere III, al tram situat entre la plaça d’Espanya i la plaça Onze de Setembre, a la banda de pujada (edifici Sindicats).

 

imagen

Es comunica que, amb motiu de la celebració de les Fires de Setembre i FiraStiu,  organitzat conjuntament per la Fundació Turisme i Fires de Manresa i la Unió de Botiguers i Comerciants de Manresa, el pròxim diumenge 18 de setembre de les 7 h a les 22 h es tallarà el trànsit de vehicles del Passeig Pere III, al tram situat entre la plaça d’Espanya i la plaça Onze de Setembre, a la banda de pujada (edifici Sindicats).

 

Des de dissabte, a partir de les 20 h, es prohibirà l’estacionament de vehicles en la zona blava en el mateix tram del Passeig.

 

Durant diumenge quedarà anul·larà la parada de transport interurbà de plaça Espanya.

 

Una setantena de parades al carrer

Després d’uns mesos de descans estiuenc, dues fires coincidiran aquest cap de setmana per oferir  a la ciutadania un espai expositiu de primera, amb una setantena de paradistes ompliran la plaça Crist Rei i el primer i segon tram del Passeig Pere III amb expositors d’alimentació, artesania i productes varis.

La unió de la Fira Setembre, organitzada per la Fundació Turisme i Fires de Manresa, i la FiraStiu, organitzada per la UBIC, s’ha traduït per tercer any en les Fires de Setembre de Manresa, una fira multisectorial que aposta per activar els negocis i botigues de la ciutat, i dinamitzar l’activitat firal.

Diumenge, des de la plaça Onze de Setembre fins a la plaça Espanya, les millors botigues de Manresa liquidaran els estocs de la temporada, des de peces de roba fins a articles de cuina, juntament amb concessionaris de cotxes d’ocasió. La fira inclourà també un inflable infantil i un ‘agility’ caní davant de l’edifici dels Sindicats

Podreu trobar més informació sobre la fira a www.firamanresa.cat i www.manresaméscomerç.cat.

  • Foto: Aquest matí ja ha començat la instal·lació de parades al Passeig

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Afectacions de trànsit per la celebració de Fires de Setembre, aquest cap de setmana
Etiquetado en:                            
A %d blogueros les gusta esto: