Afectacions de trànsit per la 6a Cursa de la Dona de Manresa, aquest diumenge


La Cursa de la Dona forma part dels actes del Dia Internacional de les Dones a Manresa. Està organitzada per Vela Club&Fitness, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa.

 

imagen

L’Ajuntament de Manresa informa que aquest diumenge 20 març de les 9 h a les 11 h, amb motiu de la 6a CURSA DE LA DONA DE MANRESA” que inclou curses infantils, proves organitzades per VELA CLUB&FITNESS, es faran talls puntuals del trànsit de vehicles al Passeig Pere III, entre la plaça Espanya i el carrer Guimerà (costat pàrquing Europa); i al carrer Carrasco i Formiguera, entre els carrers Guimerà i Ginjoler.

 

La Cursa de la Dona de Manresa és una cursa interurbana de caràcter participatiu i familiar, sense obviar la seva vessant reivindicativa i el seu compromís solidari. El circuit és de 5,2 km i 59 metres de desnivell positiu amb sortida i arribada a la plaça de les Oques, davant del Vela Club Fitness i l’estudi de pilates Elena Vers.

 

Des del 2017, forma part dels actes que impulsa l’Ajuntament de Manresa per commemorar el Dia Internacional de les Dones a Manresa. Precisament, en aquesta edició la programació s’ha centrat en la promoció de la completa integració de les dones en el món de l’esport i en reivindicar l’equitat de gèneres en l’àmbit esportiu.

 

Fotografia: El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Manresa, Toni Massegú Calveras; la regidora de Feminismes i LGTBI, Cristina Cruz Mas; i el director tècnic de la prova, Esteve Camps.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Afectacions de trànsit per la 6a Cursa de la Dona de Manresa, aquest diumenge
Etiquetado en:                        
A %d blogueros les gusta esto: