Acte Institucional i Espectacle Inaugural d’Obertura de la Commemoració dels 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a Manresa


Dia:29/01/2022
Descripció
imagen

Aquest dissabte es durà a terme l’acte institucional d’obertura de la Commemoració dels 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a Manresa al Saló de Sessions, i tot seguit l’espectale inaugural a la plaça Major. Els mitjans de comunicació interessats en cobrir-ho han de confirmar assistència al número 673 299 805 (mitjançant un WhatsApp o una trucada).

 

Caldrà indicar el nom, el mitjà i si s’assisteix a un o a tots dos actes. L’aforament de l’acte institucional és limitat. No s’acceptarà l’entrada de cap mitjà que no ho hagi sol·licitat de manera prèvia. També caldrà indicar les necessitats tècniques i el tipus de cobriment (fotogràfic, mitjà escrit, necessitat de rac de premsa, etc).

 

Un cop confirmada l’assistència, els mitjans podran recollir les acreditacions de premsa a l’Oficina de Turisme de Manresa (plaça Major, 10) divendres 28 i dissabte 29, de 10 a 14 hores i de 17 a 19 hores.

 

TROBAREU MÉS INFORMACIÓ I EL GUIÓ DELS DOS ACTES EN AQUEST ENLLAÇ

Documents relacionats

Guió Inaugural M2022

  • imagen

Publicación original

Acte Institucional i Espectacle Inaugural d’Obertura de la Commemoració dels 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a Manresa
Etiquetado en:                                            
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: