Acord de col·laboració entre l’Associació Manresa de Festa i Guixés Energia per promoure la Festa de la Llum 2022


Sota el lema “il·luminem Manresa” Guixés Energia reafirma amb aquest acord el seu compromís amb la ciutat per promoure els actes culturals d’aquesta edició.

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha acollit la signatura del contracte de patrocini entre l’Associació Manresa de Festa i l’empresa Guixés Energia, a través del qual l’empresa elèctrica manifesta el seu interès en col·laborar amb l’Associació Manresa de Festa per a celebració dels actes de la Festa de la Llum 2022.

L’acte de signatura ha anat a càrrec de Marta Peidro Serra, apoderada en nom i representació d’Elèctrica de Guixés Energia S.L., i de Joan Orriols Padrós, president de l’Associació Manresa de Festa. Hi ha assistit també l’alcalde de Manresa, Marc Aloy Guàrdia, i la regidora de Cultura i Festes, de l’Ajuntament de Manresa, Anna Crespo Obiols.

En el marc d’aquest acord, Guixés Energia es compromet a col·laborar en el finançament de l’acte del dia 21 de febrer (Acció 21 21 22 – Sortim als balcons!), fent front a les despeses generades pels dotze punts amb bateries per omplir de llum el cel de Manresa, i també en la proposta Jardins de Llum, el festival d’art efímer entorn de la llum i l’aigua, que tindrà lloc aquest cap de setmana, 19 i 20 de febrer, al Centre Històric de Manresa. 

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

Acord de col·laboració entre l’Associació Manresa de Festa i Guixés Energia per promoure la Festa de la Llum 2022
Etiquetado en:                                    
A %d blogueros les gusta esto: