500 alumnes de secundària participen en els tallers de dinàmica de grup “Game Over Incivisme Fora de Joc!”


La finalitat d’aquests tallers, que s’emmarquen en el Programa de Civisme de l’Ajuntament de Manresa, és  fer reflexionar els joves sobre els conflictes que provoquen les conductes incíviques quines conseqüències tenen dins el marc de la convivència en els espais públics de la ciutat.

 

imagen

Un any més han finalitzat amb èxit els tallers de dinàmica de grup “Game Over Incivisme Fora de Joc!”, que aquest curs 2021-22 ha fet disset sessions en què han participat uns 500 alumnes de 4t d’ESO de la ciutat.

Les sessions, desenvolupades en horari lectiu, s’han fet als instituts Lacetània, Lluís de Peguera, La Salle, Oms i de Prat i  aquest curs escolar s’han incorporat també l’escola Jeroni de Moragas i la UEC La Clau.

La finalitat d’aquests tallers, que s’emmarquen en el Programa de Civisme de l’Ajuntament de Manresa, és fer reflexionar els i les joves sobre els conflictes que provoquen les conductes incíviques quines conseqüències tenen dins el marc de la convivència en els espais públics de la ciutat així com empatitzar amb els afectats de les accions. Al final s’estableix un debat i es busquen solucions a les accions incíviques que han anat sorgint.

 

* fOTOGRAFIA: El regidor d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, Josep Gili Prat, va assistir a un dels tallers celebrats a l’Escola La Salle.

Documents relacionats

  • imagen

Publicación original

500 alumnes de secundària participen en els tallers de dinàmica de grup “Game Over Incivisme Fora de Joc!”
Etiquetado en:                                        
× +info?
A %d blogueros les gusta esto: